Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Świątynia Procyon I Blokada Expa

HeeD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świątynia Procyon

Czyli czarodziejskie miejsce dla każdego gracza już od 17 lvl, który posiada gildię ,na co najmniej 6 lvl.

Już na 6 lvl gildia posiada możliwość blokowania napływu expa (w 100% lub tylko w części). O blokadę należy prosić GM'a (przywódcę gildii), gdyż tylko on może to uczynić. Jeśli chodzi o odblokowanie - również z tym zgłosić się należny do GM'a (przywódcy gildii)

Jak to jednak działa w praktyce?

Wbijamy 17 lvl, gdy jesteśmy w gildii o lvl 6 lub wyższym, prosimy naszego GM'a (przywódcę gildii) by zablokował nam expa, udajemy się do Świątyni Procyon i tam zabijamy mobki.

W owej Świątyni w Dratan dostajemy maksymalnie 5500 punktów umiejętności za jednego zabitego moba (równego z nami lvl), czyli po 2 mobkach mamy 1 SP.. Nie wliczam tutaj żadnych Eventów, scrolli i innych wspomagaczy do robienia PU.

Jeśli uzbierasz PU tak by móc wykupić skille już dostępne, oraz te które możesz wykupić w przyszłości - wtedy spokojnie i bez nerwów o robienie PU możesz zabrać się za wbijanie lvl...

Pamiętać należy jedynie o tym iż w razie śmierci tracisz określony procent PU, czyli im więcej go masz, tym więcej go tracisz... Polecamy więc uzbierać PU tyle ile potrzebujemy do lvl 100 z zapasem (tak na wszelki wypadek gdybyś umarł)...

Poradnik nie mój , ja go tylko opracowałem i dopisałem pare punktów .

Licze na 5 i + :D

Opublikowano

Spoko tut , jednak troche krotki ;] Xa duzo tych kolorow i ten fiolet sie zlewa .

Masz + ciesz sie

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Tak jak pod tym napisałem, post był meczący w czytaniu, zrobiłem coś z nim. Tutek dobrze że jest, choć sam o tym już wiedziałem.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...